Bejelentés... mert nem csak egy kutya. CSALÁDTAG!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üdvözlöm a honlapomon!

Macsárkóné Tóth Zsuzsannának hívnak. OKJ szakokleveles kutyakozmetikus és a MEOE Bajai Szervezete által kiállított (2002) okleveles kiképzésvezető, 2014 óta pedig OKJ szakokleveles kutyakiképző illetve gyerek korom óta kutya-és állatmániás vagyok.

Amióta az eszemet tudom rajongok a kutyákért! Óvodás voltam amikor már pórázon rángattam a plüsskutyámat és egyfolytában vezényszavakat adtam neki: ül, fekszik, lábhoz! Lakásban laktunk, igy szüleim nem engedték, hogy kutyát tartsunk, de a családtagok kutyáit maceráltam akik nem voltak jól neveltek, sőt néha meg is kaptak, de ez semmit nem változtatott az irántuk való imádatomon. Késöbb saját kutyámmal agilityztem, 3 évig egy vidéki kutyaiskolában tartottam kiképzést családi kutyáknak, jelenleg pedig a sportkutyázást kóstolgatom...

Férjemmel is a kutyák szeretete hozott össze minket, neki robbanószer kereső kutyája van. Eredeti szakmámban nem szerettem volna tovább dolgozni, ezért arra gondoltam, hogy elvégzem a kutyakozmetikus tanfolyamot és mióta ezzel foglalkozom rájöttem: nekem mindíg ezt kellett volna csinálnom!

A gazdikat szeretném biztosítani a felől, hogy munkám során mindent megteszek az állatok jó közérzetéért és biztonságáért. Mivel nekem is van kutyám (szálkásszőrű tacskó), akit családtagként kezelünk, ezért minden kutyus akit elhoznak hozzám ugyanezt a bánásmódot kapják, hiszen nagyon fontos, hogy a körülményekhez képest a lehető legjobban érezze magát minden kutyus a kozmetika, a panzió, a sétáltatás és a kiképzés alatt is.

Cylex Silver DíjIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!